Wokken & meer

Zoals de naam Sizzling Wok al doet vermoeden, kunt u bij ons wokken. Maar er is meer. De Aziatische keuken staat bij ons centraal. Onze buffetten bestaan uit de meest uiteenlopende gerechten en producten. Wel hebben ze allemaal iets met elkaar gemeen: ze zijn gezond, vers en van uitstekende kwaliteit.

Sushi & seafood buffet

Uitgebreid Sushibuffet bestaande uit verschillende sushi maki’s, inside-out, nigriri, handroll, tamago, sashimi ect.

Warm buffet

De lekkerste gerechten zijn al door onze chef en sous chef bereid en liggen voor u klaar bij ons warme buffet. U vindt hier ruim twintig overheerlijke maaltijden uit de Indonesische, Koreaanse, Thaise en Chinese keuken. Denk hierbij aan Szechuan en Canton.

Wokbuffet

Het wokbuffet van Sizzling Wok biedt u een uitgebreide keuze aan de lekkerste zeevruchten, vleessoorten en gevogelte. Ook vindt u hier Chinese en hedendaagse groenten. U stelt zelf uw maaltijd samen en één van onze koks maakt het gerecht voor u klaar. U kiest zelf de saus erbij. Die kan mild, stevig of pittig zijn.

Dessertbuffet

Sluit uw diner uit af met een heerlijk nagerecht. Of u nu een liefhebber bent van ijs, mousse, verse vruchten zoals Chinese lychees of een vruchten cocktail: u vindt het bij ons dessertbuffet.

All-in-dining bij Sizzling Wok

Bij Sizzling Wok werken wij ook met het concept All-in-dining. U geniet daarbij van onbeperkt eten voor een vaste prijs. De consumpties die u kunt bestellen, zijn: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie en thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt.

Sizzling Wok trakteert

Bent u jarig?

Iedereen krijgt op zijn verjaardag een Diner wok buffet cadeau van Sizzling Wok.

(Let op: Wij trakteren alleen de jarige die echt op de dag zelf jarig is. Bij binnenkomst kunt u dit aangeven in combinatie met een geldig legitimatiebewijs (Paspoort of Identiteitskaart). Helaas kunnen wij hierop geen uitzondering maken)

Dineren bij Sizzling Wok

Bent u benieuwd naar onze keuken en wilt u een hapje bij ons komen eten? Neem dan contact met ons op, bel naar 020 - 452 92 90 of stuur een mail, en schuif aan in ons restaurant.

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »