Bedrijfsuitje Amsterdam

Gaat u met uw collega’s voor een bedrijfsuitje naar Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam en zoekt u een geschikte locatie voor uw personeelsfeest? Sizzling Wok is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten.

Waarom naar Sizzling Wok?

Ons restaurant is bijzonder sfeervol en zonder meer geschikt voor bedrijfsuitjes in Amsterdam. Het maakt niet uit of u met een klein gezelschap wilt komen of met een grote groep. U kunt voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam van 10 tot 350 personen terecht bij Sizzling Wok. Ons restaurant bestaat uit twee verdiepingen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de eerste verdieping volledig af te huren voor uw bedrijfsuitje.

Welke gerechten zijn er verkrijgbaar bij Sizzling Wok?

Bij ons kunt u samen met uw collega’s wokken en genieten van de verste en lekkerste sushi. Of wat denkt u van teppanyaki? Onze koks bereiden de heerlijkste gerechten voor u op een hete plaat, ook wel teppan genoemd. Ook hebben wij een uitgebreid dessertbuffet. Ideaal om uw geslaagde bedrijfsuitje in Amsterdam af te sluiten. 

Meer informatie bedrijfsuitje Amsterdam

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van uw bedrijfsuitje bij Sizzling Wok of wilt u direct reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen. Wij zijn bereikbaar per mail info@sizzlingwok.nl of telefonisch via 020 - 4529290.

Direct reserveren Meer informatie

Waar vindt u Sizzling Wok in Amsterdam?

Erg belangrijk als u uw bedrijfsuitje bij ons wilt houden. Sizzling Wok is gevestigd aan de Foodstrip in Amsterdam Zuidoost. Deze vindt u op het bedrijvenpark in Amsterdam Zuidoost. Komt u met uw collega’s met de auto? Dan vindt u ons door vanaf de A2 / A9 afslag S111 AMC te nemen. Ook met openbaar vervoer is Sizzling Wok goed bereikbaar. Het adres is Tafelbergweg 2A.  Bekijk de volledige routebeschrijving naar Sizzling Wok.

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »