Teppanyaki restaurant Amsterdam Zuidoost

Wilt u een heerlijk avondje uit? Lekker uiteten en genieten in een sfeervol Teppanyaki restaurant in Amsterdam Zuidoost? Schuif dan aan tafel bij Sizzling Wok.

Van harte welkom in hét teppanyaki restaurant in Amsterdam Zuidoost

Iedereen is van harte welkom bij Sizzling Wok. Of u nu met uw familie, vrienden of collega’s wilt genieten van de lekkerste teppanyaki gerechten.

Wat is teppanyaki eigenlijk?

Misschien heeft u er wel eens van gehoord: teppanyaki. Maar wat is het? Teppanyaki is een Japanse bereidingswijze van gerechten op een ijzeren plaat. Deze plaat wordt de teppan genoemd. Wist u dat Japanners in Amerika deze bereidingswijze hebben ontwikkeld? Daarna is deze manier van bereiden wereldwijd verspreid. In Japan is deze bereidingswijze overigens nog niet erg populair.

Sfeer teppanyaki restaurant Amsterdam Zuidoost

Bent u nog niet eerder bij Sizzling Wok geweest? Ondanks dat er 400 zitplaatsen zijn, is er op de eerste verdieping van ons restaurant voldoende privacy. De sfeer is bij ons informeel en gastvrij.  Bekijk hier de sfeerimpressies van Sizzling Wok. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk.

Waar kunt u teppanyaki eten in Amsterdam?

Aan de Foodstrip in Amsterdam Zuidoost vindt u Sizzling Wok. In ons restaurant maken onze koks de lekkerste teppanyaki gerechten voor u klaar. U vertelt wat u wilt eten en de kok bereidt het gerecht terwijl u staat te wachten. Daarna neemt u het teppanyaki gerecht mee naar uw tafel en hoeft u alleen nog maar te genieten.

Reserveren teppanyaki restaurant Sizzling Wok

Het is voor u én voor ons wenselijk om 24 uur van te voren te reserveren. Zo weet u zeker of u bij ons kunt aanschuiven. U kunt eenvoudig online reserveren.
Liever telefonisch contact? Dan kunt u ons bereiken via 020 – 45 29 290.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »