Sushi Buffet

Heerlijk sushi eten. Dat kan bij Sizzling Wok in Amsterdam. Hier vindt u een uitgebreid sushi buffet.
Maar wat is sushi?

Sushi, een Japans gerecht

Sushi is een gerecht dat veel gegeten wordt in Japan. Het is een klein gerecht dat voor een groot deel bestaat uit rijst. Sushi kan uit meerdere vormen bestaan en met verschillende ingrediënten worden bereid. Denk hierbij aan garnalen, rauwe vis en inktvis. Ook gegaarde vis wordt gebruikt om sushi te maken. Daarnaast kunt u ook sushi met groenten of ei eten. Vaak wordt sushi gemaakt met zeewier, hierin worden de rijst en de ingrediënten ingerold. Dit wordt ook wel eens maki genoemd.

Sushi buffet bij Sizzling Wok

Bij Sizzling Wok is er een uitgebreid sushi buffet. Bent u sushiliefhebber? Dan is ons restaurant een echte aanrader. Ons sushi buffet heeft voor ieder wat wils. Wat denkt u van de inside-out, nigriri, handroll, tamago of sashimi?

Sushi inside-out

De ‘normale’ sushi bestaat uit rijst en ingrediënten die ingerold worden in zeewier. Bij de inside-out is het rijst aan de buitenkant van de sushi en het zeewier en de ingrediënten aan de binnenzijde. Probeer de inside-out eens bij ons sushi buffet.

Sushi Nigriri

Deze sushi bestaat uit een bolletje rijst. Hier bovenop ligt de vis of een ander ingrediënt. U vindt dit gerecht bij ons sushi buffet.

Hoe eet u sushi of sashimi?

Gebruikelijk is het om sushi of sashimi met stokjes te eten. Deze vindt u dan ook bij ons sushi buffet. Natuurlijk kunt u ook bestek halen bij het buffet.

Sushi handroll

De handroll is een hoorntje van zeewier met daarin rijst en ingrediënten zoals vis, ei of groenten.

Tamago

Dit is een omelet. Maar dan op de Japanse wijze bereid. De smaak is te omschrijven als lichtzoet en hartig.

Sashimi

Het verschil tussen sushi en is sashimi is dat er bij sashimi geen rijst geserveerd wordt. U eet een vers stukje rauwe vis of schelpdier. U kunt sashimi met diverse sauzen eten. Denk hierbij aan sojasaus, wasabi en gember. De sashimi en de sauzen vindt u bij het sushi buffet.

Prijzen sushi buffet

U kunt bij Sizzling Wok kiezen uit een wok arrangement of uit ons alldining arrangement. Het alldining arrangement is inclusief consumpties en mogelijk vanaf €27,50 per persoon.

Reserveren sushi buffet Amsterdam

Heeft u zin om sushi te eten? Dan raden wij u aan om 24 uur van te voren te reserveren bij Sizzling Wok in Amsterdam. U vindt ons restaurant in Amsterdam Zuid-Oost aan de welbekende Foodstrip. Klik hier voor de volledige routebeschrijving. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 020 - 45 29 290.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »