Aziatisch restaurant

Heerlijk dineren bij een Aziatisch restaurant? Kom dan eten bij Sizzling Wok, hét Aziatisch restaurant van Amsterdam.

Wat eet u bij een Aziatisch restaurant?

Bij Sizzling Wok is de keuze enorm. Wij staan bekend om onze Aziatische gerechten. U kunt bij ons wokken, maar ook genieten van sushi. Of wat denkt u van gerechten welke bereid worden op een Japanse Tappanyaki bakplaat? Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten. Er is voor iedereen wat wils bij ons Aziatisch restaurant. Sizzling Wok heeft 400 zitplaatsen en bestaat uit twee verdiepingen. Wilt u wat meer privacy in ons Aziatisch restaurant? Geen probleem, kiest u dan voor een tafel op de eerste verdieping.

All in dining Aziatisch restaurant

Het is mogelijk om te kiezen voor het all in arrangement. Onbeperkt eten én drinken voor een vaste prijs. Dit kan van maandag tot en met donderdag voor € 27,50 per persoon voor 2 uur. Van vrijdag tot en met zondag betaalt u € 28,50 per persoon voor 2 uur. Het arrangement is uit te breiden naar 3 uur. De consumpties die bij het all in dining zitten zijn: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee. Voor kinderen is er aangepast tarief. Is uw kind niet groter dan 140 centimeter dan betaalt u voor 2 uur € 16,95 per kind. De kosten per peuter zijn € 4,50 voor 2 uur. 

Sfeervol Aziatisch restaurant

De sfeer bij Sizzling Wok is informeel en gastvrij. Bent u nog niet eerder in ons Aziatisch restaurant geweest? Bekijk dan eens de sfeerbeelden of schuif eens bij ons aan. Probeer zelf de lekkerste Aziatische gerechten. 

Waar vindt u ons Aziatisch restaurant?

Sizzling Wok is gevestigd op de Foodstrip op het bedrijvenpark in Amsterdam Zuidoost. De Tafelbergweg 2A om precies te zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor ons Aziatisch restaurant.

Van harte welkom bij Sizzling Wok

Of u nu met familieleden, vrienden of collega’s wilt eten bij een Aziatisch restaurant, iedereen is van harte welkom. Jarig? Dan trakteert Sizzling Wok. De jarige krijgt van ons een diner wok buffet cadeau. Het restaurant is rolstoelvriendelijk.

Reserveren Aziatisch restaurant Sizzling Wok

Het is aan te raden om 24 uur van te voren een reservering te maken. U kunt bij ons Aziatisch restaurant online reserveren. Voor vragen of persoonlijke wensen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.
U kunt ons bereiken via 020 - 4529290.

Meer informatie Direct reserveren

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »