Onbeperkt wokken

Houdt u van wokken en wilt u het liefst onbeperkt wokken tegen een vaste prijs? Dan is het all in dining arrangement van Sizzling Wok iets voor u. Kom onbeperkt wokken met uw familie, vrienden of collega’s in ons sfeervolle restaurant in Amsterdam.

Bij Sizzling Wok onbeperkt wokken

Zoveel eten als u wilt. Dat kan bij Sizzling Wok aan de Foodstrip in Amsterdam Zuid-Oost. De Aziatische keuken staat bij ons centraal. En zoals onze naam al doet vermoeden kunt u bij Sizzling Wok wokken. Maar ook als u sushiliefhebber bent of houdt van gerechten die onze koks bereiden op de Japanse Teppanyaki bakplaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u van te voren precies weten hoeveel u betaalt en houdt u van onbeperkt wokken? Dan is het all in dining arrangement echt iets voor u.

Kinderen en onbeperkt wokken

Voor kinderen gelden aangepaste prijzen. Peuters tot en met 2 jaar in een kinderstoel betalen € 4,50 voor 2 uur onbeperkt wokken en voor 3 uur € 6,75. Kinderen tot 140 centimeter betalen voor 2 uur onbeperkt wokken € 16,95 per persoon en voor 3 uur onbeperkt wokken € 19,95.

2 uur onbeperkt wokken

Het is mogelijk om 2 uur lang onbeperkt te wokken, inclusief consumpties, voor slechts € 29,00 per persoon. Dit tarief is geldig van maandag tot en met donderdag. Van vrijdag tot en met zondag zijn de kosten € 30,00 per persoon. Uit welke consumpties u kunt kiezen? Frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.

3 uur onbeperkt wokken

Wilt u toch iets langer wokken? Kies dan voor 3 uur onbeperkt wokken. Van maandag tot en met donderdag betaalt u € 32,00 per persoon en voor vrijdag tot en met zondag € 33,00 per persoon.

Reserveren onbeperkt wokken bij Sizzling Wok

Ons restaurant is uitstekend bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Bekijk hier de volledige routebeschrijving.

Bij voorkeur vragen wij u om 24 uur van te voren te reserveren. U kunt online reserveren.
Voor vragen of telefonisch reserveringen kunt u ons bereiken via 020 - 45 29 290.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »