Uit eten Arena Boulevard

Gaat u voor een voetbalwedstrijd naar de Amsterdam Arena? Of genieten van een spetterend concert in het Ziggo Dome of de Heineken Music Hall? En wilt u voor die tijd nog ergens uit eten in Amsterdam? Vlakbij de Arena Boulevard, op slechts 10 minuten rijden, vindt u Sizzling Wok.

Uit eten bij Sizzling Wok dichtbij de Arena Boulevard

Ons restaurant is zeer goed bereikbaar met de auto, maar ook met openbaar vervoer. En ideaal voor diegenen die naar de Amsterdam Arena, Ziggo Dome of Heineken Music Hall gaan en nog een restaurant zoeken in de regio van de Arena Boulevard. Er zijn 200 gratis parkeerplaatsen voor het restaurant. En dit op slechts 10 minuten van de Arena Boulevard. De Aziatische keuken staat bij Sizzling Wok centraal. U kunt bij ons terecht om te wokken of genieten van de lekkerste sushi. Of wat denkt u van heerlijke gerechten die onze koks bereiden op de Japanse Teppanyaki bakplaat? Heeft u nog niet eerder bij ons gegeten? Bekijk hier dan ons sfeervol restaurant nabij de Arena Boulevard.

All-in-dining nabij Arena Boulevard

Onbeperkt eten én drinken. Dat kan met ons all-in-dining arrangement. U weet precies wat u moet afrekenen. U kunt kiezen uit 2 of 3 uur onbeperkt eten. De consumpties die bij dit arrangement zijn inbegrepen: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
Van maandag tot en met donderdag betaalt u € 27,50 per persoon voor 2 uur en voor 3 uur € 30,50 per persoon.
Vrijdag tot en met zondag is dit € 28,50 per persoon en € 31,50 per persoon.
Voor peuters tot en met 2 jaar in een kinderstoel betaalt u € 4,50 en € 6,75 per peuter. Kinderen tot 140 centimeter betalen € 16,95 en € 19,95.

Adres Sizzling Wok

U vindt Sizzling Wok aan de Foodstrip in Amsterdam Zuid-Oost op het bedrijvenpark. De afstand tot de Arena Boulevard is ongeveer 6 kilometer. Het adres is Tafelbergweg 2A.

Reserveren Sizzling Wok

Het heeft onze voorkeur dat u reserveert. U kunt online reserveren, maar ook telefonisch via 020 - 45 29 290. Voor vragen of meer informatie kunt u ons het beste bellen.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »