All you can eat Amsterdam

Zoekt u een restaurant in Amsterdam waar u kunt dineren met uw vrienden of familie? Een restaurant in Amsterdam waar u onbeperkt kunt eten? Kies dan voor het all you can eat arrangement bij Sizzling Wok.

Sizzling Wok Amsterdam

Een Aziatisch restaurant. Dat is Sizzling Wok in Amsterdam. Ons restaurant bestaat al meer dan 5 jaar. Bij ons kunt u wokken, grillen en sushi eten. Zoekt u een teppanyaki restaurant in Amsterdam? Ook dan bent u bij Sizzling Wok aan het goede adres. Het All you can eat arrangement kunt u bij ons reserveren. Onbeperkt genieten van eten én drinken. U vindt ons restaurant in Amsterdam. In Amsterdam Zuidoost aan de Tafelbergweg 2A om precies te zijn. Bekijk hier de volledige routebeschrijving.

Het all you can eat arrangement van Sizzling Wok

Ons all you can eat arrangement is mogelijk voor € 27,50 per persoon voor 2 uur. Dit geldt voor maandag tot en met donderdag. Van vrijdag tot en met zondag kost het all you can eat arrangement € 28,50 per persoon.
Het is mogelijk om all you can eat uit te breiden naar  3 uur. U betaalt dan op maandag tot en met donderdag € 30,50 per persoon en van vrijdag tot en met zondag € 31,50.
Onbeperkt eten voor een vaste prijs, dat is het all you can eat arrangement. Dit is inclusief frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.

All you can eat arrangement kinderen

Speciaal voor kinderen hebben wij een aangepaste prijs voor het all you can eat arrangement. Kinderen tot 140 centimeter betalen voor 2 uur € 16,95 per persoon en voor 3 uur € 19,95.
Peuters tot en met 2 jaar in kinderstoel betalen voor 2 uur onbeperkt eten € 4,50 en voor 3 uur € 6,75.

Reserveren all you can eat in Amsterdam

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om te reserveren. Bij voorkeur 24 uur van te voren. Voor vragen over het eten of als u direct een tafel wilt reserveren kunt u contact opnemen met Sizzling Wok in Amsterdam.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »