Gratis eten jarige

Bent u binnenkort jarig? Of wilt u de jarige verrassen met een leuk etentje? De jarige eet gratis bij Sizzling Wok. De jarige krijgt op zijn of haar verjaardag een diner wok buffet cadeau. De voorwaarden? De jarige kan gratis bij Sizzling Wok eten alleen als hij of zij jarig is op de dag zelf. Bij binnenkomst geeft u dit aan ons door en toont de jarige een geldig legitimatiebewijs (of rijbewijs).

Gratis eten jarige bij Sizzling Wok

Jarigen willen wij graag in het zonnetje zetten in ons prachtige restaurant in Amsterdam Zuid-Oost. Daarom trakteert Sizzling Wok jarigen op een gratis etentje. Gratis eten als u jarig bent. Dat is toch een leuk cadeau? Bent u nog niet eerder bij ons geweest? U kunt bij ons wokken, maar ook de lekkerste sushi eten. En wat denkt u van de gerechten die onze koks bereiden op de teppan? Dit is een Japanse bakplaat. Wij werken alleen met verse producten. De keuken van Sizzling Wok? Die kan het beste omschreven worden als Aziatisch. De sfeer bij Sizzling Wok is informeel te noemen.  Een kijkje nemen in ons  restaurant? Bekijk dan eens de foto’s van Sizzling Wok. Of schuif eens aan.

Van klein tot groot feest

Sizzling Wok heeft 400 zitplaatsen. Of de jarige nu met een klein gezelschap wil eten of groots wil uitpakken, ons restaurant biedt de mogelijkheid. Sizzling Wok bestaat uit 2 verdiepingen. Wilt u wat meer privacy? Dan kunt u het beste plekken reserveren op de eerste verdieping. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Sizzling Wok

Ons restaurant vindt u aan de Foodstrip in Amsterdam, Amsterdam Zuid-Oost om precies te zijn. Het adres is Tafelbergweg 2A. Sizzling Wok is goed bereikbaar met de auto én openbaar vervoer. Er zijn 200 gratis parkeerplaatsen. Bekijk hier de volledige routebeschrijving.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »