Uit eten vrijgezellenfeest amsterdam

Gaat een familielid, vriend(in) of collega trouwen? En bent u gevraagd om het vrijgezellenfeest te organiseren? Natuurlijk ontzettend leuk om te doen, maar ook veel regelwerk. Heeft u al gedacht waar u uit eten kunt gaan? U bent van harte welkom bij Sizzling Wok in Amsterdam.

Sizzling Wok

Als u overdag lekker op pad bent geweest in Amsterdam of in de nacht het uitgangsleven in wilt gaan, dan is goed én lekker eten belangrijk. Kom daarom eten bij Sizzling Wok. Zoals de naam van ons restaurant al doet vermoeden kunt u bij ons wokken, maar wij bieden u ook de allerlekkerste  sushi. Onze keuken kunnen wij het beste beschrijven als Aziatisch.

Sfeervol uit eten

Nieuwsgierig hoe ons restaurant eruit ziet? Bekijk dan eens de sfeerimpressies. U bent natuurlijk van harte welkom om eens te komen kijken bij Sizzling Wok.

Van 10 tot 350 personen

Of u nu met kleine groep of juist een hele groep lekker wil eten tijdens het vrijgezellenfeest: jullie zijn van harte welkom bij Sizzling Wok. Bij ons zijn er 400 zitplaatsen en wij hebben een beneden- en bovenverdieping. Wilt u wat meer privacy? Kies dan voor tafels op de eerste verdieping.

Waar vindt u Sizzling Wok

Hét restaurant van Amsterdam Zuid-Oost vindt u aan de Tafelbergweg 2A. Misschien kent u de Foodstrip op het bedrijven-park wel. Ons restaurant is eenvoudig en goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving naar Sizzling Wok.

Contact over uit eten vrijgezellenfeest

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vrijgezellenfeest bij Sizzling Wok? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@sizzlingwok.nl of via 020 - 4529290.

Direct reserveren Meer informatie

Prijzen Diner wok buffet

Maandag t/m Donderdag € 20,50 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen * € 21,50 p.p.
Kinderen tot 140cm € 9,50 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel Gratis

Prijzen All-in Dining

Maandag t/m Donderdag
2 uur - € 29,00 p.p. 3 uur - € 32,00 p.p.
Vrijdag t/m Zondag en op feestdagen *
2 uur - € 30,00 p.p. 3 uur - € 33,00 p.p.
Kinderen tot 140cm
2 uur - € 16,95 p.p. 3 uur - € 19,95 p.p.
Peuters t/m 2 jaar in de kinderstoel
2 uur - € 4,50 p.p. 3 uur - € 6,75 p.p.
All-in Dining: onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Incl.: frisdrank, sap, water, tapbier, huiswijn, koffie & thee.
All-in Dining is uitsluitend mogelijk als het gehele gezelschap hiervan gebruik maakt. * Tijdens de kerstdagen gelden er speciale kerstprijzen
Bent u jarig? Sizzling Wok Volg ons op Facebook
Sizzling Wok: Wokken in Amsterdam

Nieuws

Gezocht: enthousiaste collega’s (vakantie/weekend) Wij zijn op zoek naar gastgerichte en enthousiaste collega’s voor in de bediening en achter de bar. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die het leuk vindt om ons team te versterken, reageer dan...

Lees verder »